Katru torti pāris krēma rozītes var padarīt par svētku torti! Un variējot ar krēma garšu/ krāsu, paveras daudz iespēju.
Es ar pārtikas krāsvielām neesmu iedraudzējusies. Tāpēc manas kūkas visbiežāk rotā šokolādes vai karameļu krēma rozītes.
Es ar pārtikas krāsvielām neesmu iedraudzējusies. Tāpēc manas kūkas visbiežāk rotā šokolādes vai karameļu krēma rozītes.
Vienkāršs sviesta krēms ar foršu garšu! Un labas konsistences.
Sastāvdaļas:
100 gr istabas t sviests,
1 ēd/k vaniļas pūdercukurs,
3 ēd/k vārīts iebiezinātais piens,
1 t/k nesaldināts kakao pulveris.
Pagatavošana: mīkstu sviestu saputo ar vaniļas cukuru. Puto līdz masa kļūst gaiša un gaisīga. Pievieno vārīto iebiezināto pienu un kakao un turpina putot.
Trauku noliek kādā vēsā vietā uz pāris stundām.
Kad masa sabiezējusi, pilda konditorejas maisiņos ar uzgali (vai špricēs) un dekorē kūku!
Kad masa sabiezējusi, pilda konditorejas maisiņos ar uzgali (vai špricēs) un dekorē kūku!
Pēc vēlmes- var arī krēmu izmantot tortes virskārtas un sānu apsmērēšanai.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru