pirmdiena, 2019. gada 28. janvāris

Ceptas siermaizes. Uzlabotās.

Ceptas siermaizes tāda laba lieta ir. Super vieglā versija brokastīm vai kā piedeva salātiem vai zupām... Un kas gan varētu būt vēl vieglāks, ka uzlikt siera šķēli uz maizes un cepeškrāsnī iekšā!
Šī ir tāda nedaudz uztjūnētāka siermaizīšu versija. Un sātīgāka arī. 
Sastāvdaļas: maize, rīvēts siers, sāļais krēmsiers ar kādu garšu (kas jau nu labāk garšo!), ola, majonēze (pāris ēd/k).

Pagatavošana: sagatavo siera masu - sakuļ olu ar krēmsieru, iemaisa majonēzi, pieber rīvētu sieru. Tā kā krēmsiers jau ir ar kādu garšu, tad papildus garšvielas nelietoju.
Un ņem maizes šķēles, smērē virsū siera masu un cepeškrāsnī iekšā līdz virspuse apbrūnējusi. Sanāk gan pacept ilgāk, kā ierasto siermaizi, jo masā ir jēla ola.

Vēl viens variants- masai  pievienot sīki sagrieztu šķiņķi. Tad maizītes būs vēl sātīgāku garšu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru