sestdiena, 2024. gada 23. novembris

Auzu pārslu cepumi ar šokolādi

 Protams, auzu pārslu cepumi ir ļoti vienkārši pagatavojami. Lētas sastāvdaļas, piedevas variējamas pēc savas garšas vai iespējām. Tiks galā pat bērns!

Bet garšo tik labi! 

Sastāvdaļas: 100gr sviests, 100gr milti, 100gr auzu pārslas, 100gr cukurs, 1 ola, 1t/k cepamais pulveris, 100gr šokolādes lāsītes (vai sakapāta šokolādes tāfelīte).
Pagatavošana: izkausē sviestu (katliņā vai mikroviļņu krāsnī). Bļodā ieber auzu pārslas, pārlej ar sviestu un uz 5minūtēm atstāj samirkt tām. 
Pievieno visas pārējās sastāvdaļas - miltus, cepamo pulveri, cukuru, olu. Samaisa.
Kā pēdējo ieber šokolādi. Var visu tumšo,bet gardi ir. ja puse ir baltā šokolāde.
Uz ar cepampapīru apklātas cepešpannas ar karoti liek nelielas mīklas čupiņas. Ar atstarpēm,jo cepot cepumi izplūdīs.
Cep 180grādos 6-7 minūtes. 

Atdzesē nenoņemot no papīra.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru