pirmdiena, 2018. gada 3. septembris

Cāļu akniņu salāti.


Cāļu akniņas gatavoju gana bieži. Jo man garšo! Meitai arī. Vīram un dēlam nē. Tā nu novērtēti šie akniņu ēdieni mūsmājās tiek tikai daļēji!
Laikam jau klasiskākais ēdiens no šī produkta ir akniņu salāti.

Sastāvdaļas: nekas daudz un sarežģīts!-
        cāļu akniņas,
        olas,
        sīpoli,
        konservētie zirnīši,
        marinēti gurķi,
        majonēze.
Pagatavošana:
  • ar garšvielām sacep cāļu akniņas līdz tās ir gatavas. Noliek atdzist;
  • sacep sīpolus, līdz tie zeltaini, atdzesē;
  • izvāra olas, sagriež;
  • sagriež marinētos gurķus, kā arī atdzisušās akniņas
  • visu liek kopā- akniņas, sīpolus, gurķus, olas un pieber zaļos zirnīšus. Iejauc ar majonēzi.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru