trešdiena, 2018. gada 10. oktobris

Ābolkūka.



Ābolkūkas ir tās kūkas/plātsmaizes, kas mūsu platuma grādos ir jācep! Kas gan vēl vairāk piestāvētu Latvijas rudenim?!
Manā recepšu grāmatā ir daudzas ābolkūku receptes. Gan vieglākas gan nedaudz uztjūnētākas. Bet tāpat reizi pa reizei patīk izmēģināt arī citu izmēģinātās un publicētās receptes. Šīs ābolkūkas ar krēmu recepte pavisam svaigi publicēta latviešu kūku meistares blogā Janas kūkas. 
Ļoti garšīga izdevās!
Tikai, viens papildinājums no manas puses. Ja āboli nav īpaši skābi, tad kūka sanāk ļoti salda. Tāpēc pie vārītā krēma es piespiedu citrona sula (1/2 citrons). Tas nedaudz līdzsvaro salduma/ skābuma līmeni!


Paldies par šo garšīgo ābolkūkas recepti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru