otrdiena, 2019. gada 18. jūnijs

Kebaba rullis

10 minūtes un vakariņas/ pusdienas gatavas! Tāds ir šis kebabrullis. "Saliekamā" ēdienreize.
Īpaši aktuāls kļūst vasarās, kad pie plīts pavadīt ilgu laiku negribās un bieži vien ēdienreizes tiek ēstas ārā. 
Arī bērni, kurus iekšā no pagalma iedabūt nav iespējams, ir pozitīvi novērtējuši kebabruļļa plusus!

Vajadzēs: lielās tortiljas (vislabāk pilngraudu vai kukurūzas, jo tās ir plānākas);
Piem,. - 
iekšā pildīšanai - sieru, kebabgaļu (pērku jau sasmalcinātu veikalā pie saldētās pārtikas), dārzeņus (ledussalātu, tomātus, marinētos gurķus, papriku, marinētus sīpolus ... u.t.t.), mērci.
Variāciju iespējas bezgalīgas- kas nu katram labāk garšo!

Pagatavošana
  • apcep kebabgaļu; tortilju apkaisa ar rīvētu sieru un uzsilda cepeškrāsnī, līdz siers izkusis. 
  • atstājot brīvas malas, uz tortiljām liek sagrieztus dārzeņus, pārlej ar kādu balto vai salātu mērci. Bagātīgi kārto kebabgaļu un vēlreiz pārlej ar mērci;
  • aizloka malas un apakšu, kā konvertu. Cieši ietin follijā. Tā ne tikai saturēs visu rulli un neļaus mērcei nosmērēt jūs, bet arī saglabās siltumu ilgāku laiku.

Un tik labi garšo arī pludmalē, piknikā vai vienkārši sēžot pie mājas vasaras pēcpusdienā!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru