Vasara nav iedomājama bez kraukšķīgiem mazajiem gurķīšiem. Tādiem, kam marināde vēl viegli jaušama tik.
Šie nu sanāk lieliski!Gatavo gan mana gan vīra mamma tā. Tikai 4 sastāvdaļas un jau pēc 2 stundām var likt galdā.
Šie nu sanāk lieliski!Gatavo gan mana gan vīra mamma tā. Tikai 4 sastāvdaļas un jau pēc 2 stundām var likt galdā.
Būs nepieciešams: mazi un svaigi gurķīši, svaigās dilles, dažas ķiploku daiviņas, 1 ēd/k rupjais sāls un aiztaisāms maisiņš.
Gatavošana: nomazgā gurķīšus, nogriež nedaudz galiņus un samet maisiņā. Klāt pieber sagrieztas dilles (izmantojam dilles visā garumā, arī kātiņus), pārgrieztas ķiploku daiviņas un sāli. Maisiņu aiztaisa un kārtīgi sakrata, lai gurķi vienmērīgi aplīp ar pārējām sastāvdaļām. Liek ledusskapī uz 2-4 stundām. Pirms ņemšanas ārā, vēlreiz maisa saturu sakrata.
Gatavi! Ēdami uzreiz!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru