Grillsezona norit pilnā sparā!
Mūsmājās gan tā nekad neiepauzē, jo arī ziemas sezonā reizi nedēļā grills tiek iekurts.
Paralēli dažādām gaļām, vistai un zivīm tiek grillēts arī kas no dārzeņiem. Vai sēnes.
Šādi šampinjoni izdodas lieliski! Un tikai 3 sastāvdaļas, nekādas marinēšanas vai garšvielu piemeklēšanas. Vienkārši. Sulīgi un gardi.
Mūsmājās gan tā nekad neiepauzē, jo arī ziemas sezonā reizi nedēļā grills tiek iekurts.
Paralēli dažādām gaļām, vistai un zivīm tiek grillēts arī kas no dārzeņiem. Vai sēnes.
Šādi šampinjoni izdodas lieliski! Un tikai 3 sastāvdaļas, nekādas marinēšanas vai garšvielu piemeklēšanas. Vienkārši. Sulīgi un gardi.
Sastāvdaļas: svaigi šampinjoni (vidēja vai liela izmēra), brī siers, bekons.
Pagatavošana: izlauž no galviņām kātiņus, ja ir tumšas jau šampinjona lapiņas, tās ar nazi arī izgriež. Katrā sēnē liek brī siera gabalu. Un ietin bekonā! Mazākiem šampinjoniem pietiek ar 1 bekona šķēlīti, lielajiem nepieciešamas 2.
Kad visi šampinjoni satīti, laiks tos grillēt! No abām pusēm, līdz bekons gatavs.
Rezultātā šampinjoni ir sulīgi un tiiiik gardi - bekons pasargā tos no apdegšanas un izžūšanas. Brī siera priekšrocība -tas tik ļoti neizkūst un neiztek kā kāds klasiskais siers. Un kopgarša ir lieliska!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru