Sparģeļi pēdējos gados kļuvuši ļoti populārs produkts. Ja salīdzina ar Padomju gadiem, kad daudzi nemaz nezināja, ka tos var ēst un kā pagatavot.
Vitamīniem bagāts, veselīgs, nav pārlieku specifiska garša. Un ļoti viegli un ātri pagatavojams.
Ja līdz šim ar sparģeļiem neesi sadraudzējies, tad iesaku izmēģinās tos cept ar bekonu -garšīgi! Vai jaunos brokoļus- tieši tā pat!
Vitamīniem bagāts, veselīgs, nav pārlieku specifiska garša. Un ļoti viegli un ātri pagatavojams.
Ja līdz šim ar sparģeļiem neesi sadraudzējies, tad iesaku izmēģinās tos cept ar bekonu -garšīgi! Vai jaunos brokoļus- tieši tā pat!
Sastāvdaļas: sparģeļi, bekons.
Pagatavošana: Nogriež sparģeļiem galus, ja ir lielāki -nedaudz nomizo apakšu.
Katru sparģeli aptin ar bekonu. Kārto uz cepešplāts un cep 200grādos ~15-17 minūtes.
Katru sparģeli aptin ar bekonu. Kārto uz cepešplāts un cep 200grādos ~15-17 minūtes.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru