Krabju nūjiņas gatavoju bieži, jo garšo visiem. Gan dažādos salātos gan kādās uzkodās gan arī ceptas.
Šīs ir pankūkas jeb plācenīši. Būs gardi gan brīvdienu rīta nesteidzīgajām brokastīm gan kā pamatēdiens kopā ar kādiem zaļajiem salātiem.
Šīs ir pankūkas jeb plācenīši. Būs gardi gan brīvdienu rīta nesteidzīgajām brokastīm gan kā pamatēdiens kopā ar kādiem zaļajiem salātiem.
Sastāvdaļas: 1 paciņa krabju nūjiņas, 1 neliels cukini, ola, kastīte kausētais siers, nedaudz rīvēts siers (pāris ēdamkarotes), pāris ēdamkarotes milti, dilles.
Pagatavošana: sarīvē krabju nūjiņas un cukini. Pievieno olu, kausēto sieru, rīvēto sieru un samaisa. Pieber dilles (ja prasās, tad vēl kādas garšvielas, bet principā spēcīgāko garšu dos kausētais siers). Miltus pievieno pakāpeniski, skatoties, cik mīksta ir sanākusi masa. Visu samaisa un cep uz pannas nelielā eļļas daudzumā.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru