pirmdiena, 2017. gada 23. janvāris

Ābolu-biezpiena kūka.


Šī ir perfekta kūka!! Vienkārši -PERFEKTA! Salda, sulīga, ar ābolu svaigumu. Un tik smaržīga!
Un kā jau ābolu kūkām- var cept visu gadu.
Ar smilšu mīklas pamatni, krēmīgu pildījumu un āboli+mandeles virspusi. Gards salikums!

Recepti izlasīju blogā Janas kūkas. Perfekta vieta, kur smelties garšīgu recepšu idejas!
Šī tieši noskatītā - ābolu siera kūka ar mandelēm.
Tik laba, ka vienīgās izmaiņas, ko mūsmājās ieviesām- izmantoju 2 kastītes krēmsieru un virsmu apkaisām ar kanēli. Jo āboli+kanēlis ir obligātais desertu garšu salikums!

Aktuālo ogu laikā esam mēģinājusi esošo kūku papildināt ar jaunām garšām- avenēm, ķiršiem.

Noteikti pamēģini arī Tu!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru