Marinēti sīpoli ir pilnīga nepieciešamība vasaras grillēšanas pasākumos! Der pie visiem ēdieniem tad! -šašliks, burgeri, hotdogi, girsoss, svaigie dārzeņi +smalki marinētu sīpolu aplīši garšo dievīgi!
Sastāvdaļas: sīpoli, sāls, cukurs, citrona sula.
Pagatavošana ātra -sašķēlē sīpolus maksimāli plānās ripiņās. Ja nav rīve, ar rokām arī var, tikai tas jau ilgāk un sarežģītāk.
Apkaisa ar cukuru, sāli un citrona sulu. Uz 2 lieliem sīpoliem ņemu 1/2 tējkaroti sāls un tik pat cukura. Un 2 ēd/k citrona sulas. Ar roku nedaudz saspaida, sadalot sīpola ripiņas aplīšos.
Un viss! Darbiņš padarīts! uzliek traukam vāku un pēc pāris stundām gardā piedeva gatava!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru