piektdiena, 2016. gada 15. aprīlis

Vistas fileja bekonā.


Vistas fileja ir tāds ātrais gaļas variants, ko iecienījuši daudzi. Variāciju, kā pagatavot, ir daudz. Gan vienkārši uz pannas apcept, gan nedaudz interesantāk- kaut ko iepildot iekšā. 
Un bekons- tas ir lielisks risinājums tam, lai cepot fileja nezaudē sulīgumu! Apkārt kā "ādiņa", kas visu labumu patur iekšpusē!


Katrs pildījumu variē pēc garšas patikas un ledusskapja sastāva!
Šis mums tāds svētku varianta cepiens
sastāvdaļas:  vistas fileja,
                      bekons,
                      zilais siers,
                      krēmsiers.
Pagatavošana īpašus komentārus laikam nemaz neprasa- izklapē vistas fileju (vislabāk to apsedzot ar pārtikas plēvi), apsmērē ar krēmsieru, pa vidu saliek zilo sieru (nežēlojot!), satin. Un visu šo labumu aptin ar pāris bekona šķēlēm. Arī no galiem, lai pildījums neiztek laukā.
 Cep uz pannas no visām pusēm, beigās nedaudz pielej ūdeni un dažas minūtes pasautē.


Ņam, ņam....

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru