sestdiena, 2019. gada 24. augusts

Turku zirņu salāti.

Šīs ir 10 minūtēs pagatavojamās pusdienas. Ātrais variants steidzīgai ikdienai. Sātīgas. Un gana veselīgas. 
Turku zirņi jeb aunazirņi ja vēl nav jūsu ēdienkartē, tad jāiekļauj obligāti! Veselīgā dzīvesveida piekritēju vidū skaitās kā viens no superproduktiem. Jo turku zirņos ir daudz vitamīnu, šķiedrvielu un olbaltumvielu.
Konservētos turku zirņus ideāli var lietot gan kā pamatēdienu gan kā piedevas.
Šajā versijā- salāti no pāris sastāvdaļām. Bet, protams, variācijas desmitiem, kas nu garšo un ir pieejams konkrētā reizē.
Šajā pusdienu šķīvī kopā draudzējas:
  • konservēti turku zirņi, kam noliets šķidrums un uz pannas apgrauzdēti,
  • sagriezts un nedaudz apcepts vistas giross (vai vistas fileja),
  • svaigie gurķi,
  • vārīta ola,
  • siers,
  • un kāda salātu mērce vai sojas mērce. Un kāds zaļais garšaugs, ja ir pa rokai!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru