Tortiljas ar siera salātiem, kas izceptas karstmaižu pannā. Iederēsies brokastu galdam, bet tik pat labi ātrām pusdienām vai vakariņām ar.
Vispār jau kāda tortilju paka mājās mums ir vienmēr. Un variācijas, kā tās pagatavot, ir daudz. Nopietnākām ēdienreizēm -ar malto gaļu, kebabgaļu un dārzeņiem, vai brokastīs sapildīt ar visu, ko ledusskapī atrod, sarullēt un garda maltīte gatava. Arī desertam -ar šokolādes krēmu un ogām.
Vispār jau kāda tortilju paka mājās mums ir vienmēr. Un variācijas, kā tās pagatavot, ir daudz. Nopietnākām ēdienreizēm -ar malto gaļu, kebabgaļu un dārzeņiem, vai brokastīs sapildīt ar visu, ko ledusskapī atrod, sarullēt un garda maltīte gatava. Arī desertam -ar šokolādes krēmu un ogām.
Šajā variantā uz 4 lielajām (25cm) tortiljām izmantoju: 2 vārītas olas, 1 nelielu burkānu, ~150gr rīvētu sieru, 100gr krēmsieru (vai bezpiedevu jogurtu), garšvielas (mārrutki, ķiplokpulveris, sāls, pipari), grauzdētie sīpoli.
Pagatavošana: pagatavo pildījumu- sarīvē uz smalkās rīves burkānu, olas, pieber sieru. Pievieno krēmsieru, garšvielas un visu kārtīgi samaisa.
Tortiljās veic iegriezumu no vidus un leju (1/4 daļa tiek pārgriezta). Smērē pildījumu, pārkaisa ar grauzdētajiem sīpoliem. Saloka tortilju sākot no tukšās malas pa apli.
Tortiljās veic iegriezumu no vidus un leju (1/4 daļa tiek pārgriezta). Smērē pildījumu, pārkaisa ar grauzdētajiem sīpoliem. Saloka tortilju sākot no tukšās malas pa apli.
Cep uzkarsētā karstmaižu tosterī pāris minūtes, līdz pildījums uzkarsis, bet pati tortilja apbrūnējusi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru