trešdiena, 2019. gada 30. oktobris

Lavašs ar lasi.

Kad mājās ir laša fileja, varianti ātrajām pusdienām/ vakariņām ir neskaitāmi! Un visi tik gardi!
Lavašs ar lasi. Pāris sastāvdaļas un gatavs!
Sastāvdaļas
lavašs, laša (vai foreles) fileja, mājas siers, kausētais siers, tomāti, siers, garšvielas- sojas mērce, dilles, citronpipari.
Pagatavošana: sāk ar laša filejas (ar garšvielām) apcepšanu. Jo savā versijā lavašu pildu ar ceptu lasi.
Iztin lavašu  un atstājot pāris cm no garākās malas apsmērē ar kausēto sieru, pārkaisa ar mājas sieru, liek cepto lasi, tomātus, visu pārlej ar sojas mērci un cieši satin.
Sagriež 2 daļās, pārkaisa ar sieru un liek cepeškrāsnī 10-15min cepties.

Kopā ar kādiem svaigajiem salātiem iznāk ļoti garšīga maltīte!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru