piektdiena, 2020. gada 6. marts

Cūkgaļas šašliks.

Tradicionāli par grillēšanas sezona uzskata gada siltos mēnešus Tikai ne mūsmājās! Mums grils tiek iekurināts regulāri visa gada garumā. Arī tad, kad zemi klāj sniega sega! Jo gaļa (vai kādi dārzeņi) ar dūmu un  brīvdabas garšu&smaržu ir tik garšīgi!!
Ko spraust iesmos vai likt uz restēm, tas jau atkarīgs no tā brīža iespējām. Cūkgaļa, kāda meža gaļa, vistas fileja vai spārniņi, burgeru gaļa, kukurūza vai pildīti šampinjoni.... Iespēju daudz!
Šoreiz- gana tradicionāls cūkgaļas šašliks.
Sastāvdaļas marinēšanai:

   1,5 kg cūkgaļas kakla karbonāde,
   3-4 lieli sīpoli,
   1 paciņa majonēze (300gr),
   sinepes,
   pipari, garšvielu maisījums gaļas marinēšanai.

Sagriezto gaļu marinādē atstāj uz 1 diennakti vēsā vietā. 

Izcepta gaļa ir sulīga un garšīga!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru